Dan Negru, despre Vadim Tudor: BOMBĂ. Nimeni nu ştie nici în ziua de azi

Dan Negru, în emisiunea "Voi cu Voicu", de la Antena 3, a scos la lumină mai multe amintiri care îl leagă de regretatul Vadim Tudor.

"Vadim era spectacol, o bombă de audienţă. Ştia să vândă cultură, să o ambaleze. Am zburat o dată cu Vadim spre Paris, ne-am nimerit în acelaşi avion şi am zburat cu aeronava Smaranda Brăescu. A fost prima femeie paraşutist din România. Vadim a început să povestească despre Smaranda Brăescu, vreo 40 de minute. S-a făcut o linişte totală. A povestit tot ce inseamnă teoria conspiraţiei despre ea, că nici azi nu se ştie unde a fost îngropată, a fost acuzată de legionarism, condamnată la închisoare, se spune că ar fi murit de cancer mamar într-o mănăstire din România. Nimeni nu ştie, nici în ziua de azi, unde e mormântul. Vadim a povestit toată viața ei, vreo 40 de minute. Era fabulos!", a povestit Dan Negru la Antena 3.

Cunoscutul om de televiziune a mai povestit câteva momente amuzante al căror protagonist a fost tot Vadim Tudor.

"Plecam o dată la Ierusalim şi vorbeam la telefon, eram în aeroport. Mi-a zis: "Când ajungi la mormântul lui Iisus, să ţii minte un lucru: cel mai important mormânt de pe planetă nu are în el nici aur, nici arme, nimic. Este un mormânt gol, asta e puterea religiei. O dată, a venit de la un control medical şi îmi zice: "Am fost la un control medical, mi-au arătat ăştia radiografia organelor mele şi m-am uitat şi eu şi am spus ca Iisus: "Unul dintre voi, cândva, o să mă trădeze". Era genial!", a mai povestit prezentatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel