EXCLUSIV. Dan Negru, cuvinte dureroase: "L-au împușcat în cap"

Anul acesta se împlinesc 24 de ani de la Revoluția din 1989 – un moment dificil din istorie care a lăsat în urmă multă durere. Copii fără părinți, părinți fără copii, soții fără soți și alte suflete răpite mult prea devreme pentru libertate. Pentru români, Revoluția din 1989 a însemnat gândul spre un viitor mai bun, un vis către o lume cu posibilități nenumărate. Din păcate, acel moment a însemnat mai mult decât atât. A însemnat o eliberare plăcută scump… cu sânge. 

Dan Negru a povestit pentru DC News ce a însemnat pentru îndrăgitul prezentator TV acel moment îngrozitor care a dus la curmarea de vieți omenești. I-a rămas în minte o imagine dureroasă. Adolescent fiind, în perioada liceului, își amintește că unul dintre colegii săi a fost împușcat în cap.

"La Revoluție eram in liceu și în fiecare zi treceam prin Piața Operei așa cum o făceau toți timișorenii atunci. Doar că eu între orele 17.00-18.00 luam tramvaiul și mă întorceam acasă. Era ora la care începea să se tragă. Unul dintre colegii mei, Florin, se încăpățâna să rămână în piață și după ora 18.00, când se întuneca. Florin n-a mai ajuns niciodată acasă, l-au împușcat în cap. Eu am văzut Revoluția, dar întodeauna până spre seară, când de frică plecam acasă", ne-a spus Dan Negru.

VEZI ȘI: Cum a trăit Dana Grecu Revoluția. Care a fost primul lucru care i-a trecut prin minte 

EXCLUSIV. Mara Bănică, cuvinte dure: A fost masacru. Era mult sânge

Ce făceau jurnaliștii de azi la Revoluție. Marius Huc: Mi-am sărutat mama și sora și am plecat în grabă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel