Dan Negru, caz tulburător: Nimeni nu l-a luat în seamă. Și-a făcut singur dreptate

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru consideră că pedofilia merită pedeapsa cu moartea sau castrarea chimică.

"Și eu cred că pedofilia merită pedeapsa cu moartea sau castrarea chimică! Cazul lui Drasius Kedys e faimos în toată lumea! Drasius a fost un lituanian a cărei fetiță de 6 ani, Deimantela, a fost agresată sexual de un pedofil influent, fost judecător în Vilnius, capitala Lituaniei.

Tatăl și-a căutat dreptatea în tribunale, a trimis petiții la Parlamentul European și avut puterea să-și filmeze fetița cum povestește prin ce a trecut! Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, Drasius, fost luptător în armata lituaniană, și-a făcut singur dreptate și i-a executat pe toți cei implicați în molestarea fetiței lui.

Agresorului i-a tras două gloanțe în organele genitale și un glonte în cap. Căutat apoi de poliție și-a atras simpatia în toată lumea. Totuși, după câteva săptămâni poliția din Lituania a anunțat că Drasius a fost găsit mort lângă locuința lui.

Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea pentru pedofili. În campaniile mondiale anti-pedofilie există sloganul: “THERE IS A DRASIUS ÎN EACH DADDY”! (EXISTĂ UN DRASAIUS ÎN FIECARE TATĂ)", a scris Dan Negru pe Facebook.

[citeste si]

După 4 zile de căutări, individul filmat într-un lift în timp ce agresa doi copii a fost prins. Amintim că ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunțat că a solicitat demiterea din funcție a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel