Dan Negru: "În această seară închei un drum. A fost un eșec pe plan internațional, dar în România..."

agerpres_7268545
agerpres_7268545

Dan Negru este prezentatorul mai multor emisiuni de succes de la Antena 1. De una dintre ele s-a despărțit de curând, fiind ultima ediție pe care a pregătit-o cu mult profesionalism – așa cum ne-a obișnuit deja.

Ultima ediție a celui mai longeviv quiz show al momentului i-a avut drept invitați pe Monica Anghel, Connect-R și Maria Cârneci.

Dan Negru a spus că “Beat the Blondes” s-a dovedit a fi un eșec în străinătate, lucru care nu s-a întâmplat și în România. “Te pui cu blondele” este în prezent în top trei emisiuni de divertisment alături de “Românii au talent” și “Next Star”.

“În seara asta închei un drum, probabil. Ultima ediție de Blonde. "Te pui cu blondele" e show-ul fanion al Antenei 1, alături de Next Star. Doar "Românii au talent" ne-a depășit în audiențe sezonul ăsta. În rest, nicio premieră TV nu a făcut audiențe mai mari în 2014! “Beat the Blondes” (“Te pui cu Blondele”) a fost un eșec pe plan internațional, în România l-am reconstruit și adaptat. Eyeworks e compania care îl vinde în lume (adică părinții naturali). Ei au născut programul, dar l-au părăsit la naștere și acum, când show-ul a împlinit șapte ani se laudă cu el, deși n-au făcut nimic ca să-l crească și să-l educe. Cam asta e povestea vieții show-ului “Te pui cu blondele” în România, un copil părăsit pe care l-am crescut singuri. Azi show-ul e în top 3 divertisment alături de “Românii au talent” și “Next Star”. Mulțumesc echipei mele care n-a fost niciodată mai mare de 3-4 oameni! Cred că e vremea invenților românești în televiziune. E vremea să le dăm încredere și alor noștri! Cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel