Urmărește emisiunea live


Dan Negru, amenințat și insultat după episodul cu preoții Necula și Doboș

Captură video Facebook Dan Negru
Captură video Facebook Dan Negru

Un preot ortodox și unul catolic s-au așezat la aceeași masă pentru a vorbi într-un nou episod din proiectul „Legendele” al lui Dan Negru. Realizatorul TV a primit apoi însă, multe amenințări și insulte.

În Săptămâna Mare, un preot ortodox şi unul catolic s-au aşezat la aceeaşi masă, într-un nou episod din proiectul „Legende” al lui Dan Negru. Preoții Constantin Necula și Francisc Doboș au acceptat invitația pentru a vorbi despre dogmele care separă cele două biserici, despre cruce şi comuniune.

Ce a urmat a întrecut așteptările realizatorului TV.

Printr-o postare pe Facebook, Dan Negru a anunțat că „am mesageria plină de amenințări și insulte.”

„Habar n-aveam că voi stârni mânie aducându-i pentru prima dată împreună la televizor pe cei doi comunicatori a celor două mari biserici: ortodoxă și catolică, preotul Necula și preotul Francisc Doboș. E jihad în inboxul meu.”, a scris el.

Dan Negru a precizat că „mulți pe care-i știu m-au apostrofat *Nu faci bine, Negrule! Te-ai molipsit de la Corneanu, securistul cu ecumenismul*.”

„Da, uitasem! Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului credea în ecumenism într-un Banat ecumenic. Steinhardt, un evreu convertit, zicea: "Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi" Hai sa nu fim tâmpiți măcar în zilele astea!”, a încheiat Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel