Dan Negru, adevărul trist despre un mare politician român: Mi-e teamă

Dan Negru le-a povestit prietenilor virtuali că nu va mai merge niciodată să voteze. Ultima dată când a mers la urne să-și exprime opinia politică a fost în urmă cu câțiva ani.

La un moment dat, prezentatorul TV a spus că l-a votat drept șef al statului pe Ion Rațiu, dar o întâmplare legată de acest om politic i-a rămas în minte lăsându-i un gust amar.

“Am emoții... Mi-e teamă ca nu cumva tămbălăul politic să înlocuiască divertismentul tv. Noi, ăștia din divertisment suntem mult mai serioși decât ei, ăia din circ. Ultima dată am votat cu Rațiu. Și de atunci, gata. În 2000 Rațiu a murit la Londra și a cerut, prin testament, să fie îngropat în Turda la o biserică construită pe banii familiei Rațiu…

Omul își dorea să-și găsească liniștea lângă părinții și bunicii lui. Totuși, nu l-au primit în biserica construită de străbunicul lui. Slujba prohodului a avut loc în stradă, pe un ger năprasnic, în fața bisericii… Apoi, Rațiu a fost înmormântat la cimitirul central din Turda departe de familia lui. N-o să mă mai prindeți la vot niciodată... Eu cred că Rațiu a fost ultima șansă... Atunci...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

VEZI ȘI: 

Ion Rațiu a murit la Londra dar conform dorinței sale, trupul neînsuflețit a fost dus la Turda, pentru a fi înmormântat în orașul natal. Ion Rațiu a fost îngropat în Cimitirul central din Turda. Preotul ortodox al bisericii “Adormirea Maicii Domnului” (biserică ctitorită de familia Rațiu) nu a permis înhumarea sa lângă strămoși, în curtea bisericii. Slujba religioasă a avut loc în stradă pe un ger pătrunzător, scrie Turda Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel