Dan Negru a spus tot adevărul despre emisiunile de la Antena 1

agerpres_7268545
agerpres_7268545

Pe Dan Negru toată lumea îl știe. Este poate la momentul actual cel mai bun om din televiziune, lucru dovedit de emisiunile pe care le-a făcut de-a lungul timpului și de faptul că nu de puține ori a fost lider de audiență.

După ce și-a început cariera la radio, a decis că i s-ar potrivit mai bine televiziunea. Zis și făcut și în scurt timp de la luarea hotărârii a ajuns moderatorul unor emisiuni de la Antena 1. A fost amfitrionul mai multor show-uri printre care amintim Ciao Darwin, Ziua Judecății, Te pui cu blondele?, Academia Vedetelor, Genialii, Plasa de stele sau Next Star.

În urmă cu puțin timp, prezentatorul TV a scris un mesaj pe contul personal de pe o rețea de socializare lăsând să se înțeleagă că prin emisiunea "Next Star" își spală păcatele din tinerețe când promova "hăhăiala și pițipongeala".

Dan Negru este mândru de emisiunea "Next Star"

"Îmi recunosc păcatele tinereții, cu show-uri în care am inventat hăhăiala și pițipongeala. Dar astea au fost cândva, demult... Celor mulți care-mi spun că "și-n ziua de azi asta vrea românul" le ofer linkul de mai jos care-i contrazice cu date de audiență... Next Star este detoxifierea care funcționează și nu ca o întâmplare de o săptămână sau de un sezon... Cum rămâne cu "asta vrea românu'?"", se întreabă retoric Dan Negru.

Emisiunea prezentată de îndrăgita vedeta s-a impus ca lider de audienţă, atât în rândul telespectatorilor din mediul urban, cât şi la nivel naţional. "Next Star" este un show care merită văzut deoarece se îmbină perfect talentul, emoția cu pauzele de râs, copiii care pășesc pe scena de la Antena 1 fiind de-a dreptul impresionanți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel