Dan Negru a dat lovitura. RECORD de AUDIENȚĂ cu Revelionul de la Antena 1

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 17-lea an consecutiv, a înregistrat record de audiență, atât la nivel de rating, cât și la nivel de share pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, Antena 1 a avut cele mai mari cifre de audiență și de cotă de piață din cei 17 ani de revelioane prezentate de Dan Negru, pe publicul comercial din mediul urban. Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2017, de la ora 23.07, a adunat în fața micilor ecrane 4.239.000 de romani din toata țara, Antena 1 înregistrând 23,6 puncte de rating și 45,6% cotă de piață.

La nivelul publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a obținut o audiență de aproape 6 ori mai mare față de ProTv. 

[citeste si]

Cornelia și Lupu Rednic, Viorica și Ioniță din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Lidia Buble, Șerban Copoț, nea Mărin, George, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nucă, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna sunt doar o parte dintre vedetele care au ales să petreacă Revelionul 2017 alături de Dan Negru, la Antena 1.

Show-ul „Chef de râs", cu Vasile Muraru si Valentina Fătu, care a dat startul petrecerii de Revelion, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 19.59 – 22.14, a fost lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public. Antena 1 conduce detașat și clasamentul la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani, cu o medie de 13 puncte de rating și 29,3% procente din cota de piață, urmată de ProTv, cu 6,7 puncte de rating și 15,2% cota de piață. Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului de la orașe, cu 14,1 puncte de rating și 27,4% de procente din cota de piață, urmată de ProTV cu 6,2 puncte de rating și 12% cota de piata. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel