Dan Grigore: Îmi dau demisia din CNA dacă Antonescu nu-și prezintă scuze. Vezi răspunsul liderului PNL

Dan Grigore, membru al CNA, a declarat înaintea ședinței de marți că: “Dacă până la ședința următoare nu proliferează scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu joi, la ședința următoare, îmi voi da demisia din CNA“.

Dan Grigore a făcut această precizare, după ce  într-o emisiune a lui  Mihai Gâdea, Crin Antonescu a spus despre Dan Grigore că nu are onoare.

"În ziua de 1 martie, am primit ca mărţişor, (...) prin intermediul emisiunii «Sinteza Zilei», a domnului director Mihai Gâdea de la postul Antena 3, alături de (...) nişte laude la adresa meseriei mele de pianist, la adresa artei mele muzicale, «proliferate», cum spunea deunăzi reprezentanta postului, de domnul director însuşi - ceea ce mi-a produs o oarecare plăcere, sigur că da, pentru care îi mulţumesc -, alături de aceste laude, domnia sa şi-a exprimat stupefacţia că eu, un binecunoscut monarhist, nu răspund comandamentelor acestei poziţii publice pe care am arătat-o de multă vreme, şi iată că ţin cu Băsescu", a spus Dan Grigore.

"Şi l-a întrebat pe invitatul domniei sale din emisiune, pe domnul Crin Antonescu, ce părere are, la care domnul Crin Antonescu a spus că eu n-am onoare, asta a fost părerea domniei sale. Dacă părerea domnului Crin Antonescu era părerea unui simplu politician, aş fi zis că un politician care vorbeşte la televizor vorbeşte şi-i mai scapă versurile, că ştim că mulţi politicieni care vorbesc la televizor, fiind foarte des invitaţi, obişnuiesc să mai scape şi versurile şi să vorbească despre lucruri pe care nu le stăpânesc prea bine. Dar domnul Crin Antonescu nu-i un simplu politician, e preşedintele unui mare partid din opoziţie şi copreşedintele unei coaliţii a opoziţiei, USL. Dacă domnia sa, cu întreg aliotmanul opoziţiei, se împiedică de ciotul Dan Grigore din CNA, adică de mine, îi propun un schimb reciproc avantajos domnului Crin Antonescu. Dacă, până la şedinţa următoare, nu «proliferează», ca să citez din gândirea publică a doamnei reprezentante a postului, scuzele de rigoare sau ceva echivalent, cum va socoti domnia sa de cuvinţă, eu, joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA", a încheiat Dan Grigore.

Antonescu: Demisia lui Dan Grigore din CNA este exclusiv treaba sa

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că eventuala demisie a membrului CNA Dan Grigore este exclusiv treaba acestuia, el precizând că nu-şi retrage afirmaţiile făcute la adresa acestuia, dimpotrivă, le susţine şi nu are pentru ce să-şi ceară scuze.

"Nu am pentru ce să-mi cer scuze. Toate afirmaţiile pe care le-am făcut sunt afirmaţii pe care le susţin în continuare, iar eventuala demisie a domnul Dan Grigore este exclusiv treaba domniei sale. Nu văd ce afirmaţie făcută de mine la Antena 3 ar putea fi pusă în discuţie şi în orice caz nu-mi retrag niciuna şi nu am pentru ce să-mi cer scuze", a declarat Antonescu pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel