EXCLUSIV  Diaconescu, revenire în politică. Ciutacu, DEZVĂLUIRE după ce jurnalistul l-a sunat-VIDEO

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat din închisoare după ce a executat efectiv aproape doi ani şi opt luni din pedeapsa de cinci ani şi şase luni închisoare primită pentru şantaj.

Până în 2025, ziaristul nu mai are voie să practice jurnalismul și să facă emisiuni TV. Într-un interviu acordat la DC News, Victor Ciutacu a vorbit despre acest subiect. Discuția a pornit de la întrebarea lui Val Vâlcu care a zis: "Dan Diaconescu mai are vreo șansă în politică?".

"Dan Diaconescu nu are voie câțiva ani să presteze obiectul de activitate care l-a dus la pușcărie. După a fost eliberat, m-a sunat. Îi dădusem mesaj să îi urez 'bun venit!' printre noi cei încă nearestați. Am vorbit și mi-a zis: 'dacă transmit LIVE pe Facebook, fiind tot media considerată, vin ăștia și mă iau iar?'. Dacă se face politician, nu poate să vină la mine la emisiune fără riscul de a-l lua ăștia la pușcărie. Dan Diaconescu mi-a spus că le va cere avocaților să îi facă o hârtie de revenire către instanță, o solicitare de clarificare, în care să i se spună exact ce are voie și ce nu. I-am zis să vină la televizor să ne spună cum a fost la pârnaie și mi-a spus: 'Aș veni, dacă dacă mă iau ăștia?' ", a zis Victor Ciutacu la interviurile DC News.

Iată răspunsul complet:

[citeste si]

Dan Diaconescu a cerut să fie eliberat condiţionat în baza Legii 169/2017 privind recursul compensatoriu, care prevede scăderea a 6 zile din pedeapsă pentru 30 de zile petrecute în condiţii improprii în închisoare.

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel