Dan Diaconescu, reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este acuzat de relații intime cu minore şi folosire a prostituţiei infantile

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de joi spre vineri, fiind acuzat de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

În ziua în curs, acesta urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. Conform IPJ, pe 6 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat două percheziţii la locuinţele unui bărbat, de 55 de ani, în municipiile Bucureşti şi Constanţa.

'La data de 15 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor şi 5 infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile', se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Potrivit sursei menţionate, în perioada septembrie 2020- septembrie 2021, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, care, pe parcursul comiterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, au fost ridicate mai multe medii de stocare şi dispozitive electronice. La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel