Dan Diaconescu poate pierde o parte din OTV

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Patronul OTV, Dan Diaconescu, poate pierde o parte din Televiziunea Poporului. Cozmin Gușă vrea 40 de milioane de dolari pentru acțiunile Petromservice la OTV.

Petromservice, care deține 19,9% din OTV prin GMG Media Box, vrea 40 de milioane de dolari de la Dan Diaconescu pentru partea de acțiuni, potrivit paginademedia.ro.

Într-un interviu acordat paginademedia.ro, Cozmin Gușă, acționarul majoritar al Petromservice, explică cum s-a ajuns la această sumă. Dacă Diaconescu nu acceptă, cele 19,9 procente vor fi vândute altcuiva.

“Dan Diaconescu nu și-a respectat contractul. Contractul inițial prevedea nu doar totala implicare a noului acționar în partea economică, ci și decizii împreună pentru linia editorială. Plus obligativitatea lui Ocram (deținătoarea licenței OTV) să informeze lunar, printr-un raport, despre demersurice economico editoriale intreprinse de către societate,” a declarat Cozmin Gușă, referitor la decizia de a vinde acțiunile.

Este o investiție pe care Petromservice, prin GMG Media Box a făcut-o și nu produce nimic. În discordanță cu contractul care s-a semnat acolo, Dan Diaconescu se poartă de parcă nici n-ar exista acea participație. A și declarat public că GMG nu există ca acționar, a mai afirmat Gușă pentru paginademedia.ro.

Citește și:

Cozmin Guşă este noul proprietar al Petromservice și acționar la Realitatea TV și OTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel