Dan Cruceru, tată de băiat! “Trăiesc un vis!”

Își mai dorea cu ardoare un copil însă abia acum a venit momentul. 

Vedeta TV și bloggerul de parenting Dan Cruceru este în culmea fericirii. Soția sa, Cristina Pocora, este însărcinată în cinci luni iar vestea cea mai mare este că acum vor avea un băiețel. Cuplul are deja o fetiță de 7 ani, pe nume Sophia.

Extrem de emoționat, Taticool Dan Cruceru și-a împărtășit gândurile pe blogul său. L-a cuprins un soi de  îngrijorare si i-au dat lacrimile că începe deja pregătirile pentru viitorul nou sosit în familie.

(oar_w460)

“Am 37 de ani, 1.90 și vreo 85 de kilograme. Pot spune că sunt un bărbat în toată firea, că am trecut prin multe, că am o experiență de viață consistentă. Și că nu mă impresionează până la lacrimi multe chestii. Bine, mai puțin faza cu Daenerys când îi moare dragonul. Dar la momentul acela nu aveai cum să nu lăcrimezi oricât de tare ca piatra ai fi! Sunt sigur că mă înțelegeți.

În fine, de ceva vreme am aflat că voi fi din nou tată. Au trecut 5 luni, sarcina evoluează bine, mami e bine și ea. Eu nu sunt prea bine pentru că am o mie de întrebări, de dileme, de îngrijorări”, scrie Cruceru pe blogul său.

“Așa se face că, până de curând, nici nu prea am vorbit despre viitorul copil. Nu am vorbit cu nimeni, nici măcar între noi. Pur și simplu ne făceam că nu există, căutam să avem aceeași viață ca până acum…Erau, totuși, câteva momente în care ne aminteam de sarcină - mami avea pofte și eu trebuia să mă conformez, iar Sophia ne punea să ne pupăm ca să-i facem un frățior sau o surioară. Da, era foarte drăgălaș momentul. Fiică-mea e culmea geloziei când ne vede că ne pupăm, dar, de câteva luni bune, ne permitea acest gest pentru că își dorea foarte mult și ea un bebe. Și cu pupăturile știe că începe totul în conceperea unui copil. Nu i-am spus nici ei despre sarcină decât foarte târziu. Așa că ne amuza insistența puștoaicei când ne cerea să ne pupăm și să-i facem o surioară. Una peste alta, însă, între noi, adulții, vorbeam puțin spre deloc despre minunea ce are să vină.….Au trecut, totuși, 7 ani de la primul sentiment de acest gen. Așa că senzația e foarte puternică.

(oar_w460)

Băi, Dane, chiar ți se întâmplă!!! Chiar vei fi tată! Și de data asta vei avea un băiat. Da, ți se împlinește marele vis de a avea o familie perfectă! Trăiesc un vis, asta e clar. Cel mai mare vis! Ciupiți-mă să fiu sigur că nu dorm!”, a mai adaugat Cruceru pe Taticool.eu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel