Dan Cruceru și Cristina Pocora, păcăliți la supermarket

Dan Cruceru a povestit cum a fost păcălit la supermarket de o falsă promoție. Jurnalistul a scris pe blogul personal că a avut o experiență neplăcută cu așa zisele reduceri la produsele alimentare.

"De obicei, nu mă uit foarte atent la prețuri. Cumpăr ce-mi place și mă șochez de abia la casa de marcat. Mare tâmpenie, promit să mă dezvăț. Aseară, însă, mi-a atras atenția o mizerie absolută. Eram în "supermarketul cu cele mai mici prețuri", că așa se promovează domnii respectivi. Cumpăram diverse, printre care și o pungă de făină. Mi-a atras atenția o "promoție". O pungă de făină pe care era scris mare, cu roșu, "+10% la același preț". (...) Cu coada ochiului, văd, însă, etajul superior, unde erau pungile cu doar 1 kg de făină și nu cu 1,1 kg. Compar pungile. Poate aveau proprietăți diferite, poate e ceva diferit între ele. Le-am studiat cu atenție! Nicio diferență, absolut niciuna. Ba da: banda roșie care anunță cei 10% "moca"! Concluzie: nu numai că "gratis" nu e "gratis", ba chiar "gratisul" ăsta e mai scump. 100 de grame de făină din punga promoțională costă 0,31 ron. 100 de grame din punga normală costă 0,24 ron", a fost o parte din postarea lui Dan Cruceru pe blog. Jurnalisul a spus că va sesiza OPC.

Pe de altă parte, Cristina Pocora a atras și ea atenția pe marginea acestui subiect.

"Atenție la promoții: "gratis" poate costa mult! O păcăleală descoperită de noi. Voi ați identificat astfel de cazuri?", a scris Cristina Pocora pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel