Dan Cristian Popescu: Lifturile vechi din Sectorul 2 vor fi modernizate

Crişan Andreescu / 02 sep 2019 / 12:48 Salveaza PDF Comentarii
Dan Cristian Popescu: Lifturile sunt uzate excesiv și  pot fi un pericol pentru cei ce le utilizează
Descriere foto: Dan Cristian Popescu: Lifturile sunt uzate excesiv și pot fi un pericol pentru cei ce le utilizează

Consiliul Local a aprobat în ședința din 29 august, proiectul de hotărâre care aprobă finanțarea reabilitării ascensoarelor.

Acest proiect vine în urma unei legi propuse de actualul viceprimar liberal, Dan Cristian Popescu, pe vremea când era deputat în Parlamentul României.

Practic, asociațiile de proprietari din sectorul 2 vor putea astfel să reabiliteze și să modernizeze ascensoarele, o problema foarte mare în prezent, în condițiile în care pe rază sectorului 2 există un număr foarte mare de imobile vechi. Un studiu realizat recent arată că peste 85% din ascensoarele din sectorul 2 și-au depășit cu mult durata de viață.

"Este o problema ce ne-a fost semnalată de foarte multe asociații de proprietari. Am profitat de faptul că am propus această lege în mandatul de deputat și mă bucur că devine realitate în sectorul 2. Lifturile sunt uzate excesiv și, dincolo de lipsa de confort, pot fi un pericol pentru cei ce le utilizează. Mă bucur că a trecut prin Consiliul Local acest proiect și astfel vom reuși să ajutăm asociațiile de proprietari să rezolve această problema foarte presantă" a declarat viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Vezi și: EXCLUSIV Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Cea mai importantă investiție, cea în educație


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28