Urmărește emisiunea live


Dan Cristian Popescu îi răspunde lui Marian Măgureanu- EXCLUSIV

Marian Măgureanu, fiul fostului șef SRI Virgil Măgureanu, susține că are "bănuieli foarte puternice" că fosta sa soție, Alina Petre, acționează la îndemnul lui Dan Cristian Popescu. Deputatul a vorbit pentru dcnews.ro despre această acuzație a lui Marian Măgureanu.

Contactat de dcnews.ro, deputatul Dan Cristian Popescu a precizat: "Nu am nicio legătură cu denunțurile făcute la DNA sau cu niciun denunț făcut la DNA de nimeni, niciodată, dar îi încurajez pe cei care cunosc posibile fapte de corupție să meargă să facă astfel de denunțuri pentru că așa spune legea din România. Dacă nu ar merge, dânșii ar fi tăinuitori".

Deputatul a adăugat că nu a avut "nicio legătură cu Alina Petre, cât timp locuia împreună cu fostul soț, și nu știu lucrurile întâmplate acolo, noi ne-am reîntâlnit când dânsa era deja în divorț de ceva timp". Dan Cristian Popescu a mai spus că pe Alina Petre a cunoscut-o acum peste 25 de ani, dar nu a avut nici măcar o discuție cu aceasta cât timp a fost într-o relație cu Marian Măgureanu. Fiul fostului șef al SRI a susținut că a aflat în 2015 că Alina Petre avea o relație cu Dan Cristian Popescu din august 2014.

VEZI ȘI: Fiul lui Virgil Măgureanu rupe tăcerea despre Alina Petre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel