Dan Constantin: Ce bancă i-ar fi dat 1 milion de euro Ioanei Băsescu

Ioana Maria Băsescu
Ioana Maria Băsescu

Dan Constantin, redactor-șef la Jurnalul Național, a dezvăluit joi seara ce bancă ar fi acceptat să-i ofere Ioanei Băsescu un credit în valoare de un milion de euro, bani cu care fiica președintelui a cumpărat un teren de 290 de hectare în județul Călărași

Dan Constantin a dezvăluit că, potrivit unor investigații realizate de jurnaliștii ziarului Jurnalul Național, CEC Bank ar fi banca de unde Ioana Băsescu a împrumutat un milion de euro.

Acesta a adăugat, în ediția de joi a emisiunii „La ordinea zilei”, de la Antena 3, că CEC Bank este singura bancă românească.

Povestea milionului de euro

Ioana Băsescu a anunțat că în luna septembrie a achiziţionat un teren agricol de 290,41 hectare în judeţul Călăraşi, contractând un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro şi achitând din surse proprii aproape 280 de mii de euro.

„În data de 9 septembrie 2013, am achiziţionat un teren în suprafaţă de 290,41 ha, în judeţul Călăraşi, de la o societate românească având asociat unic un cetăţean italian. Terenul a fost plătit dintr-un credit bancar ipotecar în valoare de 1.028.507,55 euro şi din surse proprii până la concurenţa sumei de 1.306.845 euro, adică suma de 278.337,45 euro”, arată fiica cea mare a lui Traian Băsescu, citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel