EXCLUSIV  Dan Capatos, angajat după un anunț dat de Cristoiu. Radu Tudor: Am scăpat situația de sub control

Radu Tudor, realizatorul TV de la Antena 3, a debutat în presa mare în iunie 1992 la Evenimentul Zilei. În următorul an, a venit în redacție și Dan Capatos, jurnalistul de care amenzile pe care le dădea Ion Cristoiu, pentru greșelile din ziar, nu se lipeau. De ce? Pentru că era foarte ambițios, mergea mult pe teren și venea cu exclusivități.

Realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire" a povestit cum s-a angajat Dan Capatos la Evenimentul Zilei în 1993.

"Dan Capatos a venit la Evenimentul Zilei în februarie 1993. Ion Cristoiu dăduse un anunț că angajează redactori și au venit 700 de oameni. A fost aproape ca un miting. Am scăpat situația de sub control. Am zis că angajăm doi redactori și au venit 700. Dan Capatos a fost printre cei care au venit, era foarte descurcăreț și înfipt. Venise de la Ploiești și ne-a impresioant pe toți pentru că avea colecția completă a ziarului Evenimentul Zilei, de la primul număr și până în ziua respectivă.

Știa absolut tot. Știa articole, nume, știa redactorii care scriau. Era fanatic și evident că a fost angajat. Dan Capatos nu prea s-a lipit de amenzi pentru că întotdeauna știa să spună o glumă, era șarmant, știa să detensioneze situația. Venea și cu exclusivități. Îi plăcea să meargă și pe teren. Noi, de obicei, trebuia să împingem oamenii să iasă pe teren, iar el zicea că pleacă imediat. Câte șotii făcea Dan Capatos în redacție la Evenimentul Zilei... sunt istorice. Înlocuia șnițelul unor colegi cu hârtie de ziar... atmosfera din '92 până în '97 este irepetabilă", a povestit Radu Tudor într-un interviu acordat pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel