Dan Cămârzan, secta din care făcea parte milionarul brașovean

Dan Cămârzan
Dan Cămârzan

Dan Cămârzan, milionarul brașovean care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, a fost reținut de anchetatori în cursul zilei de luni.

Numele lui Cămâzan este  legat de dezvoltarea complexului rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence. Potrivit Forbes, în 2010 acesta  avea o avere estimată la circa  29 de milioane de euro.

Potrivit unor informații, milionarul brașovean avea un comportament ciudat în ultima perioadă, acesta aderând la o grupare  denumită  secta ".

Acesta a asimilat o teorie conform căreia omul este „născut viu" și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un „sclav", credea Cămârzan.

Într-un reportaj la un post TV, Cărmâzan a apărut în timp ce susținea, la  Spitalul de Psihiatrie din Brașov,  un bărbat care a fost prins conducând un autoturism cu un număr de înmatriculare „gn-73-sdn”. În momentul în care polițiștii i-au cerut bărbatului să prezinte actul de identitate, acesta a arătat un buletin pe care și-l făcuse singur. „Act de identitate Conform cu Dovada constatatoare a Născutului Viu”, scria pe așa-zisul document, iar locul și data nașterii erau „Născut: Dacia. Patridava – după anul DH 1973.11.20”.

Vezi si: Dan Cămârzan, reţinut pentru omor. Procurori: Cum şi-a ucis bunica 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel