EXCLUSIV  Dan Cămârzan, milionarul care și-a ucis bunica, a doua crimă motivată religios din Brașov

În Brașov a avut loc un caz similar cu crima de care e suspectat Dan Cămârzan, în urmă cu un an, sesizează comisarul șef Mihai Untaru, într-o declarație pentru DCNews.

Ar putea fi vorba despre o înscenare, în cazul Cămârzan, milionarul acuzat că și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, l-am întrebat pe comisarul-șef Mihai Untaru? Este posibil ca altcineva să fi făcut crima, încercând să-l învinovățească pe omul de afaceri, știute fiind excentricitățile acestuia?

”Sunt infime șanse pentru acest scenariu, a răspuns Mihai Untaru. Polițiștii și procurorii nu ar fi lansat acuzațiile, dacă nu aveau dovezi, mărturii etc. Confirmarea va veni din partea judecătorilor, când se va da mandat de reținere. Mie mi se pare un caz similar cu cel petrecut în urmă cu un an, tot în Brașov. Un patron, Florin Buliga, și-a ucis soția și cei doi copii, cu cuțitul, după care și-a anunțat familia și în final a sunat la 112. Se ocupase de numerologie, avea viziuni religioase, a motiva actul criminal prin aceea că i-a trimis într-o lume mai bună. Susținea că discută telepatic cu victimele, după moarte, care i-ar fi spus că sunt mulțumite și nu regretă. 

Acum, din informațiile publice, este vorba despre un om care avea un stil de viață excentric, ajuns din câte se pare la trăiri mistice, religioase. Se crede Dumnezeu, după cum anunța pe Facebook. Trebuie investigate fie consumul de droguri, fie o afecțiune psihică, fie acțiuni de tip de spălare a creierului. Expertiza toxicologică și cea psihiatrică ne vor lămuri, iar restul ipotezelor urmează a fi investigate de Poliție”, a spus comisarul-șef Mihai Untaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel