Dan Bittman și cele ”cinci minute”. Buzăianu: Contestă cifrele, deși are prieteni morți din cauza pandemiei

Radu Buzăianu / Foto Facebook
Radu Buzăianu / Foto Facebook

Radu Buzăianu are un mesaj legat de artistul Dan Bittman. 

„Îl ascultam pe Dan Bittman invitat undeva. Să văd ce mai e cu el. În cinci minute a spus și că vine de la Timișoara, care nu are de ce sa fie în scenariul roșu, că ne sunt livrate cifre ce nu pot să fie controlate, dar și că i-au murit prieteni și lui și unora dintre colegii lui de la Holograf și că a avut mereu prieteni în perioada asta în spital bolnavi cu Covid.

Deci, toate în cinci minute.

Mai dau pe alte posturi, după care mă mai întorc cinci minute la el. Și povestea cu moderatorul despre cum știu în spitale că e reconvertit personal medical, ei zic de la neonatologie, la specialitatea asta a covidului și normal că atunci sunt atâția decedați.

Deci, contestă cifrele, deși are prieteni morți din cauza acestei pandemii și consideră că unii au murit din cauză că personalul medical nu era de specialitate, fără să se întrebe de ce naibii au ajuns medici de altă specialitate să trateze Covid? Că, dacă s-ar fi întrebat, i-ar fi dat prin cap că e vorba de cifre mari de bolnavi ce trebuie îngrijiți, asta în timp ce contestă gravitatea problemei. 

(...) Problema e că Bittman și cei ca el au prieteni cărora li s-a întâmplat nasol, deci au informația, dar pur și simplu nu o procesează pentru că nu o acceptă”, a scris Radu Buzăianu pe contul său de Facebook. 

Peste 600 de localități din țară sunt în scenariul roșu

Peste 600 de localități din țară sunt în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 3 la mie.

Cea mai mare rată de incidență în orașe este în Bragadiru (jud. Ilfov) - 8.23 la mie. Urmează Slănic (jud. Prahova) - 8.08 la mie și Voluntari (jud. Ilfov) - 7.66 la mie. Cel mai mare oraș care intră în top 10 în privința ratei de infectare este Timișoara, care are, luni, 7,15 persoane infectate la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.655 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 126 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 522 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel