Dan Bittman, gest fabulos după scandalul despre PSD

La scurt timp de la scandalul generat de faptul că Dan Bittman a prezentat un eveniment pentru primarul sectorului 5, Daniel Florea, membrii formației Holograf au făcut un gest pentru bolnavii de cancer. 

Holograf a scris pe Facebook că va face o donație de 11.000 de euro Asociației Dăruieste Viață pentru construirea primului spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrică din România. "De 40 de ani cântăm cu gândul să-i bucurăm pe oameni. Am mai spus și o mai spunem o dată: nu cântăm pentru bani, ci pentru a fi alături de oameni care se bucură de muzica noastră, oameni cu care împărțim aceleași valori. V-am provocat mereu și asta facem și acum: Donăm 11.000 euro pentru Asociația Dăruieste Viață care construiește primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatică din România și te provocăm și pe tine să ni te alături! Dăruim 100 de bilete la gala noastra aniversară de 40 de ani, de la Sala Palatului de pe 10 octombrie, pentru primele 100 de donații începând de astăzi, printr-un sms la numărul 8844 cu mesajul "spital". Credem din inimă că e mult mai util ca în loc să criticăm, să construim împreună ceva care sa ne ajute pe toți. Trimite pe adresa de email [email protected] un print screen cu dovada donației tale", se arată în mesajul postat. 

Într-un scandal, fără voie

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a intrat, nevoit, în centrul unui scandal. De fapt, artistul a fost criticat pentru că, prezentând evenimentul "Zilele Sectorului 5", și-a permis să facă o remarcă cu privire la Primarul Daniel Florea. "Nu fac politică, eu îmi văd de treaba mea. Totul a pornit de la o postare de pe un cont fals, la care eu am răspuns. Nu am făcut osanale Primarului Sectorului 5, am fost moderator,  timp de 3 zile la un spectacolul, alături de Anca Serea. Nu știu ce are de plătit primarul sau dacă cineva vrea să-i plătească exact lui ceva, dar s-au luat de mine. Eu personal nu am o problemă că am moderat acest spectacol", a declarat Bittman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel