Dan Bittman: Am învățat, în ultimii doi ani, că nu prea contez în țara asta. Trebuie să taci, să îți vezi de ale tale

Sursă foto: Facebook Dan Bittman
Sursă foto: Facebook Dan Bittman

„Am învățat în doi ani de zile că nu prea contez în țara asta”, a transmis Dan Bittman.

Dan Bittman a fost invitatul lui Dan Bucura la „Selectiv” pe B1 TV, duminică, în a doua zi de Crăciun, și a vorbit inclusiv despre scandalul mediatic care l-a avut în prim-plan și care a început odată cu declarațiile pe care le-a făcut despre pandemiei. „Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri”, a spus solistul trupei Holograf.

„Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta... Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (...) Nu e foarte veselă situația…”, a spus Dan Bittman.

„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia”, a adăugat Dan Bittman, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile, deși înainte de pandemie media era de două-trei pe săptămână.

Bilanț provizoriu coronavirus: Aproape 600 de cazuri noi și 24 de decese

Autoritățile sanitare anunță în bilanțul provizoriu aproape 600 de cazuri noi COVID-19 și 24 de decese.

Conform datelor de luni la CNCCI, au fost înregistrate 566 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 24 de decese.

Pe 27 decembrie, se împlinește un an de la prima vaccinare anti-Covid în România. Pe 26 decembrie 2020, primele 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au ajuns la Institutul „Cantacuzino”. O zi mai târziu, s-a dat startul campaniei de vaccinare. Prima persoană vaccinată a fost o asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie 2020, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel