Dan Barna vs Raed Arafat. Mircea Badea: Marș, mă!

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a făcut un comentariu după lipsa de empatie a lui Dan Barna vizavi de un vârstnic căruia i se făcuse rău în fața lui.

Comentariul său a fost scurt, dar la obiect: ”Ăștia de la USR îl înjură pe Raed Arafat pentru intervențiile ISU? Marș, mă...”.

În 1990, Raed Arafat a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă. Raed Arafat a salvat o mulțime de vieți, în timp ce Dan Barna, atunci când unui om i se face rău, îi dă un pliant electoral.

Amintim că Dan Barna a fost surprins pe camerele de filmat când făcut un gest incredibil, așa cum se vede dintr-un documentar al campaniei electorale publicat pe canalul de YouTube de la Recorder.ro.

În timpul unei conversații în parc, unui vârstnic i s-a făcut rău. Apropiații omului au spus că acesta era cardiac și a avut o operație pe cord deschis. Dan Barna s-a arătat îngrijorat la acel moment.

”Auzi, mă, asta nu mai aveam nevoie... să moară unu'... A vorbit Barna, a murit unu'...", a spus europarlamentarul USR Vlad Botoș.

Clotilde Armand, celălalt euroaparlamentar USR, a adăugat: ”Dan, ai un efect important asupra oamenilor...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel