Dan Barna, ales vicepreședinte al partidului liberal european ALDE la Congresul de la Stockholm

Sursă foto: Facebook/ Dan Barna
Sursă foto: Facebook/ Dan Barna

Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost ales vicepreşedinte al partidului european ALDE şi va avea un mandat de doi ani în conducerea formaţiunii, a anunţat, duminică, Uniunea Salvaţi România. 

Potrivit unui comunicat transmis de USR, delegaţi din peste 60 de partide, reuniţi la Congresul ALDE de la Stockholm, au apreciat experienţa lui Dan Barna şi implicarea acestuia în promovarea liberalismului în Uniunea Europeană şi vecinătatea acesteia.

'Valorile liberale ne asigură în continuare calea spre dezvoltare şi proiecte de succes precum PNRR şi vor reprezenta fundaţia solidă pentru combaterea populismului şi a extremismului. Mulţumesc colegilor din familia europeană liberală pentru susţinere. Vom începe să lucrăm împreună pentru alegerile din 2024. Vom reuşi împreună', a declarat Dan Barna.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, liderul delegaţiei prezente la Stockholm, a apreciat că, după alegerea lui Dan Barna ca vicepreşedinte ALDE, 'USR are o voce europeană şi mai puternică'.

Din delegaţia aflată la Congresul ALDE mai fac parte parlamentarii Diana Buzoianu, Ionuţ Moşteanu, Cristina Prună, Cristian Seidler, europarlamentarul USR Vlad Botoş, preşedintele USR Bucureşti Vlad Voiculescu şi primari USR, printre care Elena Lasconi, Radu Mihaiu, Clotilde Armand şi Raul Urdă.

'Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa este formată din 60 de partide liberale din întreaga Europă şi este reprezentată în instituţiile Uniunii Europene cu 65 de deputaţi şi cinci membri ai Comisiei Europene', se menţionează în comunicatul USR, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI: Barna: Am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din București

Dan Barna a spus că a fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. El a mai zis că acum se simte bine, „urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus”.

„Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Mulțumesc medicilor de la spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la brigada rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a transmis Dan Barna, fost președinte USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel