Dan Barna a devenit tată chiar pe 10 august / Prima poză cu bebelușul

Dan Barna a devenit tată chiar pe 10 august / Prima poză cu bebelușul
Dan Barna a devenit tată chiar pe 10 august / Prima poză cu bebelușul

Dan Barna a devenit tată chiar pe 10 august.

Președintele USR-PLUS, Dan Barna, a devenit părinte chiar pe 10 august 2021.

”10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Dan Barna pe Facebook. Politicianul a publicat și prima fotografie cu bebelușul. Dan Barna și soția sa, Olguţa Totolici, au primit o mulțime de mesaje de felicitare pentru nașterea băiețelului.

Politicianul a explicat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce soția sa nu-i poartă numele de familie.

”E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, a spus Dan Barna.

Cei doi soți gătesc în echipă, uneori, însă, politicianului îi place şi să-şi răsfeţe soţia, ducându-i micul dejun la pat. ”Oala romană. Este o oală de lut, pui carne, cu garnitură de legume, pui niște vin, lași în cuptor maximum o oră, iese o mâncarea foarte bună. Artistul, șeful, este Olguța. Îmi gătește ardei umplut, diverse combinații de spanac, ciorbe fabuloase, le prefer mâncărurilor mai grele.

Chiar și varza călită pe care eu nu o suportam înaintea căsătoriei. Preferăm mâncarea gătită în detrimentul mâncării semipreparate din supermarketuri. OK, recunosc, uite: uneori, duc și micul dejun la pat soției”, a povestit liderul USR-PLUS.

VEZI ȘI: FOTO: Am aflat misterul insignelor pe care Dan Barna le colecționează

Co-președintele Alianței USR-PLUS, Dan Barna, a vorbit despre pasiunea sa de a colecta insigne de la un lanț internațional de restaurante, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

După o postare apărută pe Facebook în care o femeie spune că s-a întâlnit cu vicepremierul pentru a cumpăra obiectele de colecție, am decis să luăm legătura cu Dan Barna pentru a afla mai multe despre aceste insigne. Vedeți mai multe aici.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel