EXCLUSIV  Dan Barna a băgat China în sperieți, după descinderile de la Dobroești. Celulă de criză pe la Beijing, e lovitură de stat!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dan Barna a mers în comuna Dobroești, unde se spune că există o secție de poliție înființată clandestin de China.

„Începuse USR să mai facă una, alta. A depus un USR-ist un proiect privind reforma administrativă a județelor, pe ideea că avem 20 de județe în plus și 2.000 de primării care nu-și au rostul. Totuși, în acea săptămână, în loc să se discute despre reforma administrativă, ceva ce Polonia a făcut de peste 20 de ani, ce crezi că face Dan Barna?

Se duce într-o comună unde se ceartă cu primarul, îl cheamă să-l expună propriului public, pentru că are un parteneriat cu o comună din China. Și au venit polițiști sub acoperire chinezi undeva în Occident, încalcă drepturile omului, iar Dan Barna ne protejează denunțând înfrățirea unei comune cu nu știu care sat din China”, a spus Vâlcu în emisiunea „Nod în papură” de la DC News TV.

Cui îi pasă?

„Din punctul meu de vedere, mi se pare că vorbim despre ceva ce este în stilul gândirii politice super «profesioniste» a lui Dan Barna. Îți dai seama? Cui îi pasă în această țară că o comună s-a înfrățit cu China? Mai ales că noi nu avem o părere proastă despre China, printre altele. Domnului Barna nu i-a explicat nimeni că, de fapt, China este cel mai mare exportator de produse la ora actuală.

Și nu vorbim doar de România. Ci marile puteri care fac pe nebunele cu China cam cumpără de toate pentru toți din China. Cam toate telefoanele și echipamentele pe care le avem, deși scrie pe ele «Made in ce țară vrei tu», dar sunt măcar asamblate prin China”, a răspuns Alfred Bulai.

Dan Barna a băgat China în sperieți

„Atenție, eu sunt printre cei care spun că China reprezintă un pericol major pentru securitatea noastră economică, socială indiscutabil. Dar nu asta e logica. Atenție, nu înseamnă că trebuie să am un război cu China.

Eu sunt îngrijorat de politicienii europeni care au luat China ca model. Chinezii sunt chinezi, nu sunt altceva și nu nici nu vor fi”, a adăugat sociologul.

Și nu tremură acum? Nu e celulă de criză pe la Beijing după denunțul lui Dan Barna?”, a întrebat ironic jurnalistul. „Aaa, sunt convins. Cred că nu au mai dormit, s-au gândit dacă se pune problema să schimbe președintele, e lovitură de stat. Nu se poate să-l superi pe dl. Barna...”, a conchis Bulai, în același stil.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel