Dan Barna: comparaţie dură Grindeanu - Tudose

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, deputatul Dan Barna, a declarat, joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, că Guvernul Tudose a reuşit să implementeze programul de guvernare în măsură mai mică decât Cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

"La aproape cinci luni de la învestire, Guvernul Tudose a reuşit să îndeplinească doar 11 dintre cele 343 de măsuri pe care Guvernul Grindeanu nu le îndeplinise sau le îndeplinise doar parţial, în momentul în care dumneavoastră l-aţi dat jos. Dacă Guvernul Grindeanu reuşise în cinci luni să ducă la bun sfârşit 50 de măsuri, Guvernul Tudose a reuşit 11. Guvernul Grindeanu îndeplinise 13% din programul de guvernare. Pentru asta dumneavoastră l-aţi dat jos. Până la această oră, Guvernul Tudose a îndeplinit numai 3% din programul de guvernare cu care aţi ajuns în Parlament", a precizat Dan Barna.

El a menţionat că, în lipsa unei evaluări în acest sens făcute de către PSD, reprezentanţii USR au numărat măsurile îndeplinite efectiv. Totodată, acesta a subliniat că discursul său se adresează în primul rând majorităţii PSD - ALDE.

Liderul USR a apreciat că în acest moment 'principiile infamei ordonanţe 13 sunt feliate mai mărunt şi cumva cu mai multă garnitură', în speranţa că vor fi acceptate de societate. Totodată, Dan Barna a reiterat solicitarea privind demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor, adăugând că România nu merită ca al treilea om în stat să fie o persoană condamnată penal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel