Dan Adamescu, luat de acasă şi dus în arestul Poliţiei Capitalei

Omul de afaceri Dan Adamescu, condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare, a fost luat de poliţişti de acasă şi dus în arestul Poliţiei Capitalei, înainte de a se stabili locul de detenţie.

Acţiunea a avut loc după ce mandatul de executare a pedepsei a ajuns la poliţişti. ÎCCJ l-a condamnat definitiv vineri pe omul de afaceri Dan Adamescu la 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare, într-un dosar de corupţie privind soluţii favorabile în dosare de insolvenţă.

Instanţa supremă a respins apelul declarat de Dan Adamescu şi a menţinut sentinţa dată de Curtea de Apel Bucureşti în februarie 2015. În acelaşi dosar, omul de afaceri Iosif Armaş, fost deputat PSD, a fost condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendare. Mircea Moldovan, unul dintre judecătorii mituiţi de omul de afaceri Dan Adamescu, a primit pedeapsa cea mai grea din dosar, respectiv 12 ani şi 2 luni închisoare, cu mult mai puţin decât cei 22 de ani închisoare daţi de Curtea de Apel Bucureşti. Condamnaţi au fost şi alţi trei foşti judecători de la Tribunalul Bucureşti: Ion Stanciu - 3 ani şi 4 luni închisoare cu executare; Elena Rovenţa - 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare; Ciprian Sorin Viziru - 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel