Dâmbovița Mall, pregătit pentru deschidere

Alexandru Oprea, în cadrul conferinței de presă de la Dâmbovița mall
Alexandru Oprea, în cadrul conferinței de presă de la Dâmbovița mall

Dâmbovițenii vor avea, din 20 august,  primul mall realizat din bugetul Consiliului Județean și din fonduri guvernamentale. 

Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă că săptămâna viitoare va fi inaugurat primul Mall din județul  Dâmbovița.

„Așa cum știți, pe 20 august, vom deschide mall-ul din municipiul Târgoviște.(...)Investițiile au fost făcute cu gândul la dâmbovițeni, cu gândul la târgovișteni. Se deschide zona și dinspre Gara Târgoviște, se deschide zona și dinspre Cartierul CFR, pentru că există acces și de acolo, se deschide zona și dinspre Petru Cercel. De asemenea, cei de la ANL au început să facă locuințele pentru specialiști și pentru tineri și, în plus, sunt predate aproape 7 hectare de teren pentru viitoarea construcție a stadionului care va fi realizat de CNI, a declarat președintele CJ Dâmbovița.

La rândul său, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat că investiția din zona UM Gară a redat târgoviștenilor un spațiu nefolosit multă vreme, dar care are un mare potențial:

Odată cu  deschiderii mall-ului, în ncinta acestuia se va muta și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor (SPCRPCIV) Dâmbovița, la  etajul 2.

De asemenea, tot în incinta Dâmbovița Mall îți va muta sediul și Registrul Auto Român Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel