Dâmboviţa: Cinci persoane, cercetate pentru furturi din TIR-uri în Austria şi Franţa

Poliţiştii dâmboviţeni cercetează cinci persoane bănuite că au furat din TIR-uri laptopuri, ţigarete şi încălţăminte sport, pe teritoriul Austriei şi Franţei, informează IPJ Dâmboviţa. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2019-2020, bănuiţii ar fi sustras peste 300 de laptopuri, peste 3.000 de pachete de ţigarete, dar şi încălţăminte sport din mai multe ansamble de vehicule rutiere, faptele fiind săvârşite pe teritoriul Austriei şi Franţei', precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei în cauză au fost prezentaţi, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, faţă de doi dintre aceştia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Activităţile de cercetare au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor de la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi sub coordonarea procurorului de caz. În continuare sunt desfăşurate cercetări în vederea probării întregii activităţi infracţionale, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel