Dâmboviţa: Un bărbat care a reclamat că a fost jefuit pierduse banii (Poliţia)

Un bărbat care a reclamat vineri, la Poliţie, că a fost jefuit, în timp ce a fost luat la ocazie, pierduse de fapt banii din buzunar, a anunţat IPJ Dâmboviţa.

'În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul că a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani, de către un bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului', precizează un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Ambii bărbaţi au fost sancţionaţi, cel care a reclamat fiind amendat cu suma de 1.000 de lei, iar şoferul care l-a luat la ocazie pentru transport ilegal de persoane.

'Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal a fost sancţionat contravenţional şi faţă de acesta a fost dispusă măsura complementară a reţinerii certificatului şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare. Bărbatul care a alarmat fals la 112 a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 lei', a anunţat IPJ Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel