Dâmbovița: A fost inaugurat drumul Dichiu – Bolboci – Peștera

Crişan Andreescu / 16 noi 2016 / 17:57 Salveaza PDF Comentarii

Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a inaugurat  sectorul Dichiu – Bolboci – Peștera, partea a proiectului de modernizare a DJ 714.

Tronsonul de drum are o lungime de circa 8 kilometri, investiția ridicându-se la valoarea de 10.770.542 lei. Drumul a fost reabilitat de la zero, cu 2 straturi de asfalt, lucrările de artă cuprinzând șanțuri și rigole betonate, 26 podețe tubulare noi, 12 podețe existente desfundate, parapeți metalici și indicatoare rutiere.

SC TEL DRUM SA a fost societatea  constructoare, care  a lucrat în avans, cu mult peste lucrările decontate. Din totalul investiției, s-au decontat doar 5.453.679 lei, restul banilor urmând a fi plătiți de îndată ce Guvernul va relua alocările pe OUG 28.

[citeste si]

De asemenea, în baza unui contract de sponsorizare, constructorul a realizat și racordarea drumului județean DJ 714 la aleile din cadrul incintei Salvamont Peștera. Pentru deblocarea circulației,  Adrian Țuțuianu a declarat că  a discutat cu constructorul și a primit un accept pentru realizarea unei parcări la Mănăstirea Peștera.

 

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22