Daimon Club organizează cel mai important concurs internațional de tenis, pentru copii cu vârste sub 12 ani

cel-mai-important-concurs-international-de-tenis-la-daimon-club
cel-mai-important-concurs-international-de-tenis-la-daimon-club

În perioada 9-15 mai 2011 Daimon Club împreună cu F R Tenis , I T F si Tennis Europe, organizează prima ediție “Internațional Championships of Romania U12”, cel mai important concurs rezervat copiilor până la vârsta de 12 ani.

În cadrul acestui eveniment vor participa peste 120 de sportivi atât din echipe naționale cât și sportivi individuali din 9 țări : Franța,Turcia, Italia, Belarus, Istrael, Moldova, Ucraina, Rusia și România, informează Daimon Club

Concursul va începe pe 9 mai, ora 09:00 și se va încheia duminică, 15 mai, ora 14:00, cu o festivitate de premiere menită să răsplătească câștigătorii cu diplome și cupe. Câstigătorul va fi desemnat campion internațional la categoria 12 ani din cadrul celui mai important concurs de tenis din România.

Miercuri, 11 mai, ora 12:00 sportivii vor avea posibilitatea de a juca câte un meci demonstrativ cu jucătoarea romancă clasată în prima sută a clasamentului WTA.

Joi, 12 mai Daimon Club va organiza pentru sportivi: “Players Party” petrecere ce va avea loc în Lounge-ul Clubului Daimon începând cu ora 20:00.

În cadrul competiției se vor desfășura meciuri de dublu: fete și băieți iar la sfârșitul concursului vor fi 4 finale: 2 la simplu: fete și băieți si 2 la dublu: fete și băieți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel