Daily Mail și The Sun, atac la românul care a invadat Marea Britanie

Presa britanică îl atacă cel mai cunoscut imigrant român, singurul care a călcat pe pământ britanic în 1 ianuarie 2014. Ziariștii britanici și parlamentarii au așteptat în aeroport, în 1 ianuarie, invazia românilor. A ajuns doar Victor Spirescu. A spus că "nu fură țara". În prima zi a vorbit cu un parlamentar laburist. A treia zi s-a angajat la o spălătorie și nu a stat de vorbă cu ziariștii, cărora le-a spus că e la serviciu și are treabă. Ziariștii, neavând nimic rău de scris despre român, au venit în România, unde au scris despre logodnica acestuia. Nimic de rău. Muncitori amândoi, au reușit să-și cumpere o casă sărăcăcioasă, pentru care au plătit 2.500 de euro. Când românul credea că presa britanică a uitat de el, un articol publicat în edițiile online ale cotidienelor Daily Mail și The Sun demonstrează că ziariștii au scormonit în trecutul lui Victor Spirescu

[caption id="attachment_408618" align="alignleft" width="306"] Foto: Daily Mail[/caption]

Presa britanică scrie că Victor Spirescu a fost condamnat în 2011 pentru agresarea fostei sale prietene. Femeia, identificată de publicaţie Ana, în vârstă de 26 de ani, a declarat că acesta a lovit-o şi a trântit-o la pământ, într-un parc, după care a lovit-o în mod repetat. Ana a declarat că a avut o relație de șapte luni cu Spirescu în 2009 și, după ce el a contactat-o în 2010, a acceptat să se întâlnească într-un parc, unde s-ar fi întâmplat "atacul". Mai mult, tânăra a povestit presei britanice că Spirescu a ameninţat-o că o va arunca într-un lac, potrivit Mediafax.

Tânăra a declarat pentru jurnaliștii de la The Sun că s-a despărţit de Spirescu pentru că el nu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă.

"Nu a fost violent cu mine înainte, dar în ultimele două luni nu înţelegea că trebuie să facă ceva cu viaţa lui", a declarat Ana, scrie The Sun.

Tabloidul scrie că Spirescu a fost amendat cu 3.280 de lei şi a fost obligat să-i plătească fostei prietene daune de aproximativ 2.180 de lei, în iunie 2011. Tânărul ar fi fost condamnat la 35 de zile de închisoare cu suspendare, potrivit aceleiași surse.

Daily Mail scrie că Victor Spirescu nu a putut fi contactat.  Mama băiatului spune că nu este o persoană violentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel