Dacian Cioloş: Să nu uităm unde duc minciuna, aroganţa, corupţia

Premierul Dacian Cioloş susţine că este datoria fiecărei persoane să înveţe din tragedia din clubul Colectiv şi să nu uite unde duc 'minciuna, aroganţa, corupţia'.

'Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au plecat atunci. Apropiaţilor lor rămaşi aici, celor răniţi, le doresc tărie şi însănătoşire grabnică, le doresc să-şi regăsească încrederea în viaţă şi în ceea ce putem face împreună. E datoria fiecăruia dintre noi şi a noastră ca societate să învăţăm din acestă tragedie, să nu uităm unde duc minciuna, aroganţa, corupţia, să avem curajul de a face puţin mai bună lumea în care trăim', a scris Cioloş pe Facebook.

Premierul Cioloş a depus duminică seară un buchet de flori şi a aprins o lumânare în faţa clădirii în care a funcţionat clubul Colectiv din Capitală.

De asemenea, el s-a recules timp de câteva minute, aducând astfel un omagiu celor 64 de persoane care au decedat în urma incendiului izbucnit în urmă cu un an în clubul Colectiv. Totodată, pe faţada Palatului Victoria a fost montată duminică o bucată de pânză neagră de mari dimensiuni în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel