Dacian Cioloș, răspuns la propunerea lui Rareș Bogdan privind reîmpărțirea ministerelor

Dacian Cioloș Facebook
Dacian Cioloș Facebook

Dacian Cioloș spune că preferă ca USR-PLUS să revină la guvernare alături de PNL, dar în alte condiții. Liderul PLUS i-a transmis un mesaj și liderului PNL Rareș Bogdan cu privire la propunerea făcută recent, de renegociere a ministerelor. 

"Îi transmit lui Rareș Bogdan că nu renunțăm la reforma pensiilor speciale și la desființarea secției speciale. Nu revenim în coaliție pentru funcții, vrem să facem reformele pe care le-am promis, la care ne-am angajat în campana electorală. Nu vreau să ne apucăm de târguit posturi. Asta ar însemna deblocarea discuțiilor din coaliție?" a spus Dacian Cioloș la emisiunea Insider Politic de la Prima TV. 

De ce a refuzat Cioloș să vorbească despre vaccinare 

În ceea ce privește rezervele pe care le-a avut în a spune dacă s-a vaccinat sau nu, Cioloș a declarat că s-a ferit să spuna ceva pentru că se vorbește prea mult "politic" despre acest subiect. 

"Trebuie să vorbească oamenii care se pricep la lucrurile astea, oamenii care pot să vină cu argumente, pentru că este vorba de sănătatea noastră. (...) Politicienii lasă impresia că se pricep la toate. Campania de vaccinare am impresia că a fost folosită politic. În loc să o laşi la Ministerul Sănătăţii, ea a fost dusă la un moment la premier. Acum sunt de vină miniştrii USR PLUS că nu a mers bine campania de vaccinare care a fost coordonată de premier", a afirmat Cioloş.

În ceea ce priveşte îndemnul la vaccinare anti-COVID al celorlalţi lideri USR PLUS, Cioloş a spus: "Foarte bine că au făcut-o. Au convingerea asta că, dacă ei îndeamnă oamenii, aceştia o să se vaccineze. Nu cred că dacă eu îi îndemn oamenii o să se vaccineze. Am spus că m-am vaccinat, mi-am spus întotdeauna opinia, am trecut şi prin boală, încă mai am şi imunitatea dată de boală, am fost transparent cu lucrurile astea. Dar, sănătatea este o treabă serioasă, pe mine mă preocupă sănătatea mea, a familiei mele. Caut informaţii, încerc să înţeleg lucruri, pot să-mi schimbe opinia (...) atunci când vii cu argumente, când am semne de întrebare revin cu ele, pentru că sunt un om şi eu la fel ca ceilalţi oameni". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel