Dacian Cioloș, premier. Florin Zamfirescu: A explodat ceva ce politicienii nu știau că există

florin zamfirescu
florin zamfirescu

Florin Zamfirescu s-a aflat față în față cu Rareș Bogdan în emisiunea 'Jocuri de Putere' de la Realitatea TV, unde a vorbit despre recentele evenimente de pe scena politică.

"Întâmplările de ultimă săptămână sunt de o tristețe inimaginabilă. Nu vă ascund că am stat cu spaimă pentru că am studenți și abia așteptam să vină luni să văd dacă tinerii mei iubitori de concerte sunt teferi. Am avut întâmplarea fericită ca niciun student de la noi să nu fie în acea seară în club. Ce s-a întâmplat este îngrozitor. Și mai îngrozitor este că după tragedie a explodat ceva ce politicienii noștrii nu știau că există: tinerii din stradă. Vine acum Dacian Cioloș. Cum să fii împotriva acestuia, când are toate datele prin care să ne ajute să ieșim din această criză politică. Eu am fost bucuros și când a venit Victor Ponta la guvernare. Pe urmă, lucrurile au mers cum au mers și era clar... Acum vine Dacian Cioloș și o să facă un guvern de tehnocrați. Doar că, acolo, la vârf, totul este politică", a zis Florin Zamfirescu la "Jocuri de putere".

[citeste si]

"Astăzi am schimbat pe Daciana cu Dacian. Cioloș vine cu toate aspectele de om minunat, de undeva de unde nu am fost foarte iubiți. El a fost comisarul cu probleme pe agricultură. Păi agricultura României a mers bine? Nu, a mers foarte prost. Avem niște probleme foarte mari. Ok, vine Cioloș, vine de la UE. Noi am intrat în UE. Cioloș și-a dovedit capacitatea, dar trebuie să o dovedească și aici. Și spun un lucru: Să mai vedem", a mai spus actorul la Realitatea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel