Dacia va lansa un nou model la Salonul auto de la Munchen

Pixabay / Designul Dacia va purta semnătura unui nou director venit de la Aston Martin
Pixabay / Designul Dacia va purta semnătura unui nou director venit de la Aston Martin

Dacia va lansa la Salonul auto de la Munchen un nou model cu șapte locuri.

Dacia va participa la Salonul Internațional al Automobilului de la Munchen 2021 și va expune, în premieră mondială, un model de familie polivalent cu 7 locuri, anunță compania.

Noul model va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021. Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un dispozitiv complet; în ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional, iar între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele.

Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate în Dacia Spring, modelul electric care va putea fi astfel testat de publicul larg, transmite Mediafax.

Noul Duster va fi disponibil din toamnă. VIDEO cu modele 4x2 și 4x4

Producătorul auto Dacia a prezentat, marţi, noul Duster, care va fi comercializat din septembrie 2021 în versiunile 4x2 şi 4x4, informează Agerpres. 

"Asemenea generaţiilor precedente, Noul Duster se adresează atât clienţilor care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, cât şi celor care se află în căutarea unui vehicul 4x4 polivalent şi robust. Fidel ADN-ului său, Noul Duster este un SUV de familie, partener de drum în traficul cotidian, dar şi al aventurilor în aer liber. Design-ul său evoluează, în special la nivelul blocurilor optice şi al calandrului, conferindu-i un plus de personalitate şi asigurând totodată o diminuare a emisiilor de CO2", se arată într-un comunicat transmis de Dacia.

Îmbunătățiri la interior


Conform aceleiaşi surse, noul Duster dispune la interior de o consolă centrală înălţată, prevăzută cu o cotieră culisantă. Tot la capitolul noutăţi se numără cele două sisteme multimedia şi noul ecran de 8 inch, precum şi cutia de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.

Gama de motorizări a fost şi ea reînnoită, asigurând diminuarea emisiilor de CO2. Noul Duster este disponibil de acum şi în varianta echipată cu cutia automată EDC cu 6 trepte, cuplată cu motorul TCe 150. Versiunea ECO-G 100 dispune de un rezervor GPL a cărui capacitate a fost mărită cu aproape 50%, până la 49,8 litri.

Alături de limitatorul de viteză şi sistemul ESC de ultimă generaţie, ambele disponibile în serie, precum şi de regulatorul de viteză disponibil opţional, în funcţie de versiune, noul model dispune de numeroase sisteme de asistenţă la volan - detector de unghi mort, asistenţă la parcare, asistenţă la pornire în rampă, control adaptiv al coborârii în versiunea 4x4 şi sistem multi-view.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel