DACIA - JEEP, confruntarea zilei în Serie A

Confruntarea zilei în campionatul Italiei, între două mărci auto: de o parte DACIA românească, de partea cealaltă marca americană JEEP. 

A fost confruntarea mărcilor auto pe tricourile jucătorilor de la Udinese şi Juventus, în Serie A. Cei de la Udinese - gazele partidei - cu DACIA pe tricouri, iar echipa lui Ronaldo, "Bătrâna Doamnă" - Juventus, cu JEEP. 

Juventus Torino a învins duminică pe Udinese, într-un meci contând pentru etapa a 34-a din Serie A, scor 1-2 (0-1), ambele goluri fiind marcate în ultimele 10 minute ale meciului de Ronaldo. Juventus e pe locul 3, la egalitate de puncte cu Atalanta, și rămâne în luptă pentru locul 2 în Italia. Udinese – Juventus Torino s-a încheiat duminică, cu scorul de 1-2 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 10, prin Molina, care a marcat din interiorul careului, cu un șut din prima.

Juventus a egalat în minutul 83, din lovitură de pedeapsă, executată de Ronaldo. Același Ronaldo a marcat golul victoriei, în minutul 89, cu o frumoasă lovitură de cap, după o centrare venită de la Rabiot. Pentru atacantul portughez a fost golul cu numărul 27 în acest sezon, în Serie A, el conducând detașat, cu 6 goluri avans în fața lui Lukaku, care are 21 de reușite și care duminică a devenit campion cu Inter.

Juventus acumulează 69 de puncte și e pe locul 3, la egalitate cu Atalanta, cu 4 etape înainte de finalul sezonului, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel