Dacia electrică, record la comenzi. Prețul, de Logan

Dacia Spring, la un preț atractiv
Dacia Spring, la un preț atractiv

Sută la sută electric, modelul  Dacia Spring a înregistrat un record încă din prima zi de la deschiderea precomenzilor. Compania susține că în 4 ore au fost plasate 1.500 de comenzi.

La o priză casnică, un ciclu de încărcare va fi de peste 13 ore, conform datelor puse la dispoziție de producător. În timp ce la o priză rapidă, bateria va atinge 80 la sută din capacitate în mai puțin de 60 de minute.

Dacia Spring va costa 18.100 de euro, iar cu ajutorul de la stat, prețul poate să scadă la jumătate. Modelul va avea 45 de Cai Putere şi va putea să parcurgă până la 305 kilometri în regim urban, conform specificațiilor producătorului, respectiv, 230 de kilometri, în regim mixt.

Dacă mai adaugi câteva sute de euro, cumpărătorii vor mai avea parte de  câteva lucruri în plus. Astfel, pentru 300 de euro cumperi încărcător DC 30 kW (80% în 51 de minute) și mai poți adăuga un cablu de încărcare de 6,5 metri. La final ajungi la un preț de 18.550 euro, ceea ce oricum o ține în top ca fiind cea mai ieftină mașină electrică nouă.

Dacia electrică  a ajunge în  6 secunde la 50 de kilometri pe oră - viteza cu care se circulă în oraș - iar în afară poate prinde 125 de kilometri/oră.

Doritorii pot alege din 4 culori: alb, albastru, argintiu, roşu. Modelul este conceput în țara noastră, dar va fi asamblat în China. Cei care dau comandă acum trebuie să ştie că maşinile vor veni abia din luna septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel