CV Tudor, în scandal cu Mariana Moculescu și Oana Zăvoranu

mariana
mariana

Corneliu Vadinm Tudor și Mariana Moculescu au declanșat un scandal de zile mar, miercuri,  la emisiunea lui Măruță. Iar ca spectacolul să fie pe măsură a intervenit și Oana Zăvoranu. Ce a urmat nu este greu de bănuit.

Tot scandalul a pornit după ce Mariana Moculescu ar fi fost dată afară din serviciul pe care i-l oferise Vadim Tudor.

Invitată la Happy Hour, Mariana Moculescu l-a făcut cum i-a venit la gură pe Vadim Tudor. Apoi a dezvăluit ca Oana Zăvoranu ar deține niște dovezi compromițătoare legate de tribun.Contactat telefonic, Vadim Tudor i-a răspuns în acceași formulă fostei sotii a lui Moculescu și, pe deasupra, a facut-o prostituată pe Oana Zăvoranu.

 Mariana Moculescu nu s-a lăsat și l-a facut dobitoc pe Vadim Tudor, dar nu daor atât. Jignirile au curs pe bandă rulantă, atât de o parte, cât si de cealalta. "Hai sictir în mă-ta de curva dracului. Taci din gura! Nu îți e rusine, curvă de țigan?", i-a spus Vadim.

"Cum îți permiți măi nerușinatule să vorbești așa? Văcarule! Ai facut-o pe Oana Zăvoranu m.....stă în direct!", a strigat Mariana Moculescu, care a părăsit platoul, amenințând: "O sa vin cu Oana Zăvoranu și o să-l desființăm pe acest porc".

 "Fac ceva pe probele lor! Ce probe are curva aia de țigan împotriva mea? a replicat Vadim Tudor.

 "Locul tău e la pușcarie. Și al Oanei la fel. Amândouă sunt prostituate, a mai declarat Vadim.

Ulterior, Vadim Tudor a fost invitat la emisiunea "Un show păcătos", unde a încercat să lămurească cazul. "Showbiz-ul  ăsta (Happy Hour, n.r.) e o mocirlă şi voi curăţa societatea românească", a început Vadim.

 Acesta a continuat: "Eu am avut cele mai bune intenţii cu Mariana Moculescu. M-a rugat Horia că e mama copilului lui. Eu nu am atacat-o până azi. Ea se consideră vedetă, ar trebui ceva mai multă smerenie. Am vrut să-i plătesc apa, 2.700 RON avea la întreţinere. Am chemat-o la partid să facă duş, am strâns două canistre de jeg după ea".

 Vadim a mai spus: "Nu e primul om fără caracter care îmi muşcă mâna. Eu i-am dat acel servici, deşi de şapte ani nu a mai avut servici. Eu nu mă iau la întrecere cu toţi oligofrenii. Ea se leagă la cap fără să o doară, căci eu am o muşcătură mortală. Zăvoranca e o altă lichea. Mă fetiţo, eşti nebună? Că ţi le bag pe gât. Am avut eu relaţii intime cu tine sau cu distinsa coana m*-*a?".


Mariana Moculescu se cearta cu Vadim Tudor in direct la Happy Hour pe happyhour.protv.ro

După scandalul de la Happy Hour, Oana Zovoranu a reacționat pe Facebook. Aceasta a scris că Vadim Tudor  "jigneşte ca un ordinar tot ce mişcă şi este plătit cu 10.000 euro din banii nostri ca să ne jignească şi să ne facă de râs în Parlamentul European.....lasă că dacă tacea filozof rămânea, că jignindu-mi tatăl şi-a semnat condamnarea la moarte", a scris vedeta pe contul său oficial de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel