REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Gabi Firea: Klaus Iohannis nu a avut "ghinion", ci...

Gabriela Firea, purtător de cuvânt la PSD, apreciază că Victor Ponta a obținut o victorie categorică în primul tur al alegerilor prezidențiale. Cât despre candidatul ACL la Președinția României, Klaus Iohannis, senatorul PSD susține că nu a avut "ghinion", ci a eșuat în încercarea de a-i convinge pe români că la Cotroceni trebuie să vină un președinte cu același stil de conducere ca al lui Traian Băsescu. 

"Votul de duminică demonstrează că românii s-au săturat de modelul lui Traian Băsescu de a face politică! Votul echilibrat din țară pentru Victor Ponta arată că, după 10 ani de dezbinare și conflict, românii vor un președinte care să-i unească și care să înceapă cu adevărat să construiască un viitor mai bun", a declarat, luni, senatorul PSD, Gabriela Firea, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres. 

Citește și REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ion Cristoiu: Scorul obținut de PSD e uriaș. Ce sfat are pentru Klaus Iohannis

Spre deosebire de Klaus Iohannis, Victor Ponta a obținut o victorie categorică, trecând de pragul de 40 de procente și depășind în mod clar ținta de 37,5% setată pentru acest tur de scrutin, a mai susținut purtătorul de cuvânt la PSD.

"Pe de altă parte, Klaus Iohannis nu a reușit să se apropie de obiectivul stabilit, chiar și după ce l-a coborât de la 35% la 32-33%. Nu a avut 'ghinion', ci pur și simplu nu a putut să-i convingă pe oameni că România are în continuare nevoie la Cotroceni de un om al lui Băsescu, de un om care să-i continue stilul de conducere bazat pe dezbinare. Chiar și după încheierea votului, acesta a vorbit din nou despre 'România sa' și 'România celorlalți'", a continuat vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Citește și GAFĂ, GHINION. Gabriela Firea: Klaus Iohannis lovește din nou

Citește și Klaus Iohannis, GAFĂ imensă de campanie. "Ghinion!"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel