Klaus Iohannis, GAFĂ imensă de campanie. "Ghinion!"

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut o afirmație șocantă, mai ales din partea unui candidat la Președinția României.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a fost întrebat, într-un interviu, ce le transmite profesorilor care nu au agonisit suficient pentru a avea șase case sau pentru a avea o avere similară cu a sa. Potrivit Antena 3, Klaus Iohannis a răspuns sec: "Ghinion!"

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Anterior întrebării, Klaus Iohannis spusese: "E un lucru interesant că un candidat dacă a muncit la viaţa lui şi a adunat ceva, devine suspect în ochii strategi şi partide. Le-am cumpărat cu banii mei, făcuţi din muncă cinstită. Absolut cinstită. Am fost şi profesor". 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Moderatorul i-a cerut lămuriri lui Klaus Iohannis, după răspunsul său uimitor. "Ei (n.r. cei fără șase case) au ghinion?".

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis a răspuns foarte sigur: "Nu, eu am ghinion. Vreţi să discutăm pe educaţie sau pe casele mele, salariile din educaţie sunt mici. Dacă întrebarea a fost despre case, da, prin muncă cinstită". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel