CV, secretul Dianei Șoșoacă. Îl ține bine ascuns

Foto: Facebook Diana Șoșoacă, arhivă
Foto: Facebook Diana Șoșoacă, arhivă

Diana Șoșoacă își ține ascunse bine secretele.

Nici până acum, la mai bine de un an de la alegerile parlamentare, Diana Șoșoacă nu și-a făcut public CV-ul. Pe site-ul Parlamentului, acesta nu a fost publicat. Singura informație despre ea este că a fost ales senator în circumscripția electorala nr.24 Iași. Nu se știe motivul pentru care Diana Șoșoacă nu dorește să-și facă public CV-ul. Ce se știe despre Diana Șoșoacă ar fi că în anul 2000 a intrat în Baroul București.

2. -imagine fara descriere- (sosoaca-1_19591300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (sosoaca-2_50090700.jpg)

VEZI ȘI: Premierul Nicolae Ciucă, după incidentul dintre senatoarea Diana Şoşoacă şi o echipă de jurnalişti italieni 

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că este inacceptabil incidentul în care au fost implicaţi senatoarea Diana Şoşoacă şi o echipă de jurnalişti italieni şi respinge categoric "manifestarea diferenţelor de opinii prin violenţă", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Executiv.

Potrivit sursei citate, prim-ministrul este preocupat de acest caz, "care trebuie clarificat în regim de urgenţă de instituţiile abilitate ale statului".

"Guvernul României condamnă cu fermitate orice acţiune de intimidare a jurnaliştilor sau de obstrucţionare a dreptului la liberă informare a cetăţenilor. Libertatea de exprimare, dreptul la opinie şi accesul la informaţii sunt garanţii ale unei democraţii consolidate şi ale funcţionării statului de drept", se mai arată în comunicat.

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un poliţist.

Senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, vineri, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate.

VEZI ȘI: Mitul sterilităţii pe trei generaţii, răspândit de Diana Şoşoacă, demontat de medicul Herman Berkovits. ”Armata” de copii născută post-vaccin

Diana Şoşoacă, cu botniţă la tribuna Parlamentului - FOTO în articol

Dr. Herman Berkovits, medic datorită mamei lui: În jurul ei mureau foarte mulţi oameni. Am lucrat un an pe gratis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel