Cuvinte grele la RTV. Moşteanu (USR), pus la punct de Chirieac în direct: Aţi jignit grav un cetăţean!

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a pus la punct pe Ionuţ Moşteanu după ce deputatul USR a avut o ieşire în direct la România TV.

Momente tensionate în direct la România TV, unde analistul politic Bogdan Chirieac şi deputatul USR Ionuţ Moşteanu au avut un schimb dur de replici.

Bogdan Chirieac a explicat, în cadrul emisiunii, care sunt efectele negative pe care le-ar putea avea coronavirusul la nivel mondial, subliniind faptul că acestea s-ar putea răsfrânge şi asupra României.

"Să știți că România este ultima în lanțul trofic economic în lumea din care facem parte, noi suntem la margine. Eu nu doresc să mă compar cu Burkina Faso, ci cu o țară din vestul Europei. Trebuie să înţelegeţi că fabrica din România, care face componente auto, primeşte comenzi din Germania, Franţa, SUA. Suntem deja în martie, primul trimestru se duce. Dacă economia mondială a scăzut, înseamnă că în lume s-au vândut mai puţine maşini, înseamnă că sunt comenzi mai puţine pentru fabricile din România... Ştiţi ce se poate întâmpla? Poţi începe să ai şomaj în România şi atunci oamenii în loc să plătească ei taxe la stat ajung în situaţia ca statul să le plătească lor ajutorul de şomaj. Iar când se intră într-o spirală din aceasta, când se Închide fabrica lumea pleca în șomaj, consumul se contractă şi mai mult și se închid şi alte fabrici... Corporaţiile, aşa e firesc, că pe cele ale noastre, care  înfloriseră le-aţi distrus, că aşa a vrut USR-ul, embrionar", explica Bogdan Chirieac, moment în care Ionuţ Moşteanu a izbucnit. 

"Dar de ce spuneţi prostiile astea? Ce e asta? Sunt de trei ani în politică şi spuneţi că USR a închis fabrici?", a spus Ionuţ Moşteanu.

"Păstraţi-vă cuvântul! Păstrați-vă buna cuviință! Eu nu v-am făcut pe dumneavoastră nici prost, nici nu am spus că aţi zis prostii. Aţi depăşit limita roşie de agresivitate şi violenţă. Nu aţi înţeles nimic! În afară de violenţă şi cătuşe nu ştiţi nimic. Este o mare greşeală făcută de poporul român... violenţa, agresivitatea dumneavoastră, iubirea de cătuşe şi iată violenţa şi atacul la adresa mea pe care tocmai l-aţi executat, cu o violenţă de limbaj dincolo de limită. Atenţie, sunteţi deputat, sunteţi alesul poporului. Ca deputat, ca demnitar al statului român, aţi jignit grav un cetăţean. În cazul dumneavoastră, al partidului dumneavoastră, acuzaţiile de neomarxism se pare că nu sunt doar acuzaţii, sunt o descriere perfectă. (...) Eu nu vă combat cu armele murdare pe care le folosiţi, dumneavoastră ca atare vă comportaţi ca un neofascist. Aveţi violenţa de limbaj, mâine veţi avea cuţitul în mână şi poimâine veţi avea pistolul. Această ţară a mai trecut prin asta, să ştiţi", i-a răspuns Bogdan Chirieac lui Ionuţ Moşteanu.

"Sunt un om foarte paşnic, să ştiţi", a replicat Ionuţ Moşteanu.

"Nu ştiu, dar violenţa de limbaj vă caracterizează", a punctat Bogdan Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel