EXCLUSIV  CUTREMUR ROMÂNIA. Încă un FAKE NEWS de la Seismic Center care a băgat groaza în români

Cutremur
Cutremur

Administratorii paginii ”Seismic Center - Predicție și alertă de cutremur” care au devenit cunoscuți după ce ar fi prezis cutremurul din dimineața zilei de 28 octombrie 2018 vin cu un nou fake news. 

Pe data de 2 octombrie 2019, Seismic Center a publicat următorul mesaj care poate speria populația:

”"Vine, vine primavara...", gresit, vine o alta anomalie termica. Ultima anomalie termica a fost insotita de o descarcare in Albania. Vor fi variatii ale activitatii seismice in zona seismica Vrancea intre 03 oct. - 05 oct 2019 dar si in Bulgaria. Cat de mari? Va asteptam pe grupul privat pentru prognoze si pre-detectie seismica”.

Desigur, pentru a afla prognoza în detaliu trebuie să fii înscris pe un grup unde plătești o taxă de acces. Și normal că îți vine să sari cu banul din moment ce Seismic Center lasă de înțeles că va urma ”ceva”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în perioada 3 octombrie - 5 octombrie 2019? ABSOLUT NIMIC! Zona seismică Vrancea a avut activitate normală, mai precis:

Au fost doar două cutremure pe 3 octombrie de intensitate mică - unul de 2,4 grade pe scara Richter în județul Buzău și altul de 3 grade pe scara Richter în județul Vrancea.

De unde vine finanțarea

Administratorii paginii "Seismic Center - Predicție și alertă de cutremur" primesc bani și de la români. Pentru un euro, oamenilor li se promit informații în plus, posibile înștiințări cu câteva ore înaintea producerii unui seism, dacă intră pe un grup privat.

Ce spun administratorii paginii despre seismul pe care l-ar fi prezis

"Cu cateva saptamani inainte echipa "Seismic Center" a anuntat si cateva trusturi media (US, UK and RU) despre faptul ca urmeaza sa se produca un cutremur major pe 28 Octombrie 2018 in Romania zona seismica Vrancea. In acele momente multi au crezut ca este "Fake News" sau propaganda ignorand dovezile, dar mai multe televiziuni au anuntat public in cele din urma ca s-a stiut ca va urma un cutremur si ca acest cutremur a fost anuntat dinainte de echipa "Seismic Center". Echipa "Seismic Center" a anuntat cu cateva zile inainte si magnitudinea exacta si intervalul orar in care o sa se produca. Ar fi multe de povestit despre ce s-a intamplat atunci si cum au reactionat autoritatile dar aceste lucruri vor fi povestite probabil de populatie si nu de catre noi", spun băieții care se ocupă de predicții.

Întrebarea este: au anunțat și trusturile din România? Ba bine că nu... Oare de ce? De... siguri ce erau de informație.

VEZI ȘI: EXCLUSIV SEISMIC CENTER, prezicerea de cutremur care aruncă în aer România. Dovadă: Ce se întâmplă, de fapt: Informații... "de Premiul Nobel"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel