CUTREMUR ROMÂNIA. Două CUTREMURE în România, duminică

Irina Constantin / 25 feb 2018 / 13:12 Salveaza PDF Comentarii

Două cutremure s-au produs, duminică, 25 februarie 2018, în România. 

CUTREMUR ROMÂNIA. INFP: CUTREMUR GORJ, 25 FEBRUARIE 2018 Primul cutremur s-a produs la ora 11:11. Seismul a fost înregistrat în județul Gorj. A avut magnitudinea de 2,2 pe scara Richter, deci un cutremur de intensitate mică. A fost un cutremur de suprafață, înregistrat la adâncimea de 12,7 kilometri. 

CUTREMUR ROMÂNIA. INFP: CUTREMUR BUZĂU, 25 FEBRUARIE 2018 Al doilea cutremur a fost înregistrat la ora 11:44. Seismul a avut intensitate scăzută, de 2,3 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la 33 de kilometri adâncime. 

CUTREMUR ROMÂNIA În urmă cu o zi, un cutremur puternic resimțit în Buzău a fost înregistrat de INFP la o magnitudine redusă de 3,5 pe scara Richter. A fost un cutremur, de asemenea, de suprafață, înregistrat la adâncimea de 16,5 kilometri. 

[citeste si]

Aceste cutremure reduse, precum cele de astăzi, sunt înregistrate de aparatura INFP. Ele nu sunt simtițe de către oameni. În cazul în care vorbim de cutremure de suprafață cu intensități mai ridicate, de peste 3,5, acestea se simt local. În Italia, în ultima vreme, s-au produs cutremure de suprafață ce au adus pagube însemnate. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23