Cutremur PUTERNIC în Indonezia. Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața / VIDEO

cutremur puternic in indonezia
cutremur puternic in indonezia

Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe clădiri s-au prăbuşit după ce un puternic cutremur cu magnitudinea 6,2 a lovit insula indoneziană Sulawesi.

AFP notează că cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe clădiri s-au prăbuşit după ce un puternic cutremur cu magnitudinea 6,2 a lovit insula indoneziană Sulawesi.

"Trei persoane au murit şi 24 sunt rănite", a indicat purtătorul de cuvânt al agenţiei, Raditya Jati. Autorităţile au confirmat, de asemenea, prăbuşirea unui hotel. Potrivit martorilor, mai multe clădiri, printre care hoteluri şi sediul guvernatorului, au suferit importante pagube la Mamuju, capitala provinciei Sulawesi de Vest, cu circa 110.000 de locuitori.

Cutremurul cu magnitudinea 6,2, potrivit Institutul american de geofizică (USGS), s-a produs vineri la ora locală 02.18 (joi, 19.18 GMT). Epicentrul seismului a fost localizat la 36 de kilometri sud de Mamuju, la o adâncime de 18 kilometri, potrivit USGS. Seismul a fost urmat de importante alunecări de teren, tăind accesul la una din principalele artere rutiere ale provinciei.

Joi, un seism cu magnitudinea 5,8 a fost resimţit în regiune, fără să se înregistreze pagube importante, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel