Cutremur predicție poză virală. Seismic Center: Pagina poate conține texte pamflet

cutremur 28 octombrie 2018
cutremur 28 octombrie 2018

Mesajul de pe pagina ”Seismic Center - Predictie si alerta cutremur” vizavi de cutremurul ”prezis” încă de acum două luni care s-a produs duminică, 28 octombrie, a fost distribuit masiv.

Nimeni nu știe cine se ascunde în spatele paginii "Seismic Center - Predictie si alerta cutremur". Odată cu crearea paginii de Facebook, echipa Seismic Center a transmis următorul mesaj:

”Continutul acestei pagini este destinat numai membrilor echipei Seismic Center, echipei Facebook si Administratorului paginii, exceptii facand doar infrastructura informatica pusa la dispozitie de catre Facebook Inc. ce face parte din spatiul virtual public.

Orice persoana ce nu se incadreaza in cele doua categorii enumerate mai sus are posibilitatea sa ignore sau sa nu mai urmareasca continutul acestei pagini utilizand optiuniile de blocare puse la dispozitie de catre dezvoltatorul platformei informatice si anume Facebook Inc.

Cei care aleg sa urmareasca continutul acestei pagini o fac pe proprie raspundere si cu buna stiinta, luand la cunostinta ca aceasta pagina poate contine texte pamflet sau imagini ce pot fi considerate cu impact puternic asupra persoanelor emotive, sau persoanelor ce sufera de diverse afectiuni emotive, persoanelor cu afectiuni psihice inclusiv persoanelor bolnave.

Administratorul paginii nu se face respunzator de actiuniilor vizitatorilor rezultate in urma accesarii continutului paginii.

Continutul serviciului de mesagerie dintre vizitatori si membrii echipei Seismic Center sau Administratorul de pe aceasta pagina este confidential si intra sub incidenta legii datelor cu caracter personal, iar cel de comentarii este public si moderat de catre Administratorul paginii.

[citeste si]

Materialul realizat de catre noi si publicat pe aceasta pagina nu poate fi editat sub nici o forma sau copiat, redistribuit in afara platformei informatice Facebook fara acordul nostru. Nerespectarea acestei clauze poate duce la actionarea in instanta conform legii. In cazul redistribuirii pe Facebook se va respecta in intregime formatul initial al materialului. Nu este permisa nici o alterare a continutului initial publicat de Administratorul paginii.

Acest mesaj va fi publicat zilnic si scos in evidenta cu scop informativ”.

Pagina a fost creată pe 16 februarie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel